OOTD!

Hi!

Vandaag laat ik jullie de outfit zien die ik laatst droeg tijdens een dagje shoppen in Utrecht met Stijn (mijn vriendje). Het is een super simpele look, maar de details maken het helemaal af! Perfect dus voor een dagje stad.


Tussen de middag hebben we heerlijk geluncht bij Loetje, en daarna zijn we een stukje van het centrum af gaan lopen, daar waren echt super mooie plekjes! Het was er super rustig, waardoor we even goed wat leuke plaatjes konden schieten.

OUTFIT:
Neckerchief: misschien dat je dit woord niet kent, maar een neckerchief is de Engelse omschrijving van het sjaaltje om mijn nek. Deze hadden wij toevallig thuis nog liggen (geen idee hoezo), wat heel grappig is, aangezien deze mode van vroeger weer helemaal terug komt! Ik vind dat het de outfit net een beetje kleur geeft, wat het dus helemaal af maakt. It’s all about the details…

Shirt: dit super leuke t-shirt met de tekst “BACKSTAGE” erop heb ik laatst bij de Nikkie store in Rotterdam gehaald. Het is een super dun shirtje, lekker voor de zomer.

Jasje: omdat we helaas nog niet heel veel van de zomer merken in Nederland, heb je wel een jasje nodig. Dit super stoere (echt) leren jasje van de Zara zit heel comfortabel, het leer is lekker zacht. En het fijne is dat hij echt overal bij matcht!

Broek: deze zwart/grijze broek komt ook van de Zara. Zoals je ziet zitten er verfspetters op, en heeft de broek scheuren bij de knieën. Het is een skinny jeans en de onderkant is gerafeld. Hij gaat makkelijk aan en uit, wat natuurlijk handig is als je aan het shoppen bent.

Schoenen: simpel, maar o zo leuk: de original groene Stan Smith’s. Lopen lekker, staan vrijwel overal bij en gaan makkelijk aan en uit. Wat wil je nog meer?!
Dit was mijn shop-outfit, thanks voor het lezen!
Liefs,

Isabel 

Een gedachte over “OOTD!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s