OUTFIT IDEAS

Hiii!
Ik vind het op vakantie soms nog best lastig om te kiezen wat ik aan wil. Het moet namelijk aan nogal wat eisen voldoen: het moet leuk staan, lekker zitten, niet teveel moeite kosten en bovendien mag het natuurlijk niet te warm zijn. Tijdens het inpakken thuis probeer ik setjes in te pakken, in plaats van losse kleding, maar het blijft altijd een issue zodra ik eenmaal op vakantie ben. Maar ik hou ervan om elke dag weer een nieuwe outfit samen te stellen die goed past bij de gelegenheid. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn favoriete outfits!


NAAR HET STRAND

Zeker als je even de auto moet pakken om naar het strand te gaan, is het wel fijn als je iets over je bikini aandoet. Als je je van tevoren insmeert met zonnebrand, doe dan iets aan wat lekker los zit, zodat het niet blijft plakken! Ik doe altijd een jurkje aan naar het strand, dat trekt makkelijk aan en uit. Favo: dit jurkje van MostWantedNL. Gewoon lekker simpel. Op het strand heb ik mijn haar echt altijd in een knot, zo blijft het lekker uit je gezicht (en uit je nek).


NAAR EEN STADJE

Een stadje bezoeken tijdens je vakantie is super leuk! Wij zijn onder andere in Sanremo en Siena geweest. Naar Siena droeg ik een broekje van The Sting, shirtje van NIKKIE, m’n rode neckerchief om m’n arm en daaronder rode hoge Allstars. Het shirtje is lekker luchtig en omdat de rode Allstars matchen bij de neckerchief past alles bij elkaar.


AVONDJE UIT

Black is the new black! Zwart is wat mij betreft dé perfecte kleur voor een avondje uit. Combineer een zwart rokje met een zwarte top en je outfit is on point! Het hoeft helemaal geen setje te zijn, zwart op zwart kan eigenlijk altijd. Mijn rokje is van de Zara en de croptop is van de Primark. Doe wat kleine sieraden om, Stan Smith’tjes eronder, et voilà, klaar om te gaan.


AVONDJE DINEREN

Als ik een avondje uit eten ga bij een lekker restaurantje doe ik vrijwel altijd een jurkje of een rokje aan, dat staat net wat chiquer. Mijn favorite dress op dit moment is dit crème/gele jurkje van Risskio, die eerst strak zit en daarna mooi losjes uitloopt.


NAAR DE SUPERMARKT

Hot & happening: gehaakte topjes. Dit topje komt van de H&M (is al 2 jaar oud) en zit lekker makkelijk voor over je bikini. Het broekje is van Levi’s en heeft vet leuke kralendetails overal! Naar de supermarkt doe je gewoon je haar in een vlecht en je teenslippers aan, no big deal verder.


Op vakantie draag ik ook elke dag een enkelbandje met schelpjes, deze komt van PhieLou (Instagram: @PhieLou).


Ook tof: Chique Tattoo’s. Op de foto hieronder heb ik met de tattoo’s een ringetje en een armbandje gezet. Door het water gaan ze er wel snel af, maar voor een dagje vind ik het toch wel leuk.


Welke outfit vind jij het leukst?
Liefs,

Isabel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s