VOGUE FASHION NIGHT OUT 2016

Hi everyone!

Gister was ik met Roos aanwezig op de Vogue Fashion Night Out. Dit jaarlijkse evenement, gehouden op de P.C Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Hobbemastraat in Amsterdam, wordt door Vogue omschreven als hét modefeestje van het jaar. Reden genoeg om hier een kijkje te gaan nemen!


Ter ere van het 5 jarig bestaan van VFNO was er een Fun Fair. Denk aan ballengooien, touwtje trekken, popcorn, reuzenrat en suikerspinnen, maar dan súper chique! In de straten stonden overal grote vlaggen van Vogue en alles was goud, zwart of wit. Daarnaast waren bij alle grote winkels DJ’s, cocktails en fotografen aanwezig.

img_3327

 

 

Het was behoorlijk druk,
maar niet te druk. Voor sommige winkels, bijvoorbeeld de Vogue pop-up store, moest je eventjes in de rij staan, maar dat was het zeker waard! Overal waar je keek zag je de mooiste mensen lopen, iedereen zag er echt tiptop fashionable uit. We zagen onder andere heel veel modellen van bijvoorbeeld Hollands Next Top Model, én we hebben Nikkie Plessen ontmoet! Zij runt haar eigen fashionlabel NIKKIE, waar zij keer op keer een super gave collectie voor weet te creëeren. Nikkie was echt super aardig, we zijn ook nog even met haar op de foto geweest.

Bij de Tommy Hilfiger store kreeg ik een bon voor 10% korting, dus ik kocht dit shirtje.

Mijn outfit voor deze avond bestond uit een zwart topje en rokje, een hoed, mijn zonnebril van Ray-ban, mijn groen-witte Stan Smithjes (Adidas) en een choker met een schelpje van PhieLou (Instagram: @phielou). Verder droeg ik een armbandje van HINTH en eentje van Bohjerte Jewellery.

Roos en ik hebben allebei echt enorm genoten van deze avond, volgende keer zeker weer!

Liefs,

Isabel

Een gedachte over “VOGUE FASHION NIGHT OUT 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s