OOTD – Thursday, October 20th

Vandaag ben ik samen met mijn beste vriendin Noah een dagje naar het regenachtige Amsterdam geweest, en dit had ik aan. Lees je mee?

Processed with VSCO with hb2 preset
Aangezien het herfst is, en het dus buiten steeds kouder wordt, draag ik met zulk soort weer vaak meerdere laagjes over elkaar. Zeker omdat het bijvoorbeeld in winkels altijd warmer is dan buiten, maar ook omdat ik het tijdens het shoppen altijd behoorlijk warm krijg, vind ik het nog niet koud genoeg voor een dikke winterjas. Die laat ik dus nog even aan de kapstok als ik ga shoppen!

T-shirt TOMMY HILFIGER

In deze blogpost vertelde ik dat ik dit shirtje had gekocht op de Vogue fashion night out. Ik heb dit shirtje in een maat XS, maar het model is oversized dus meestal stop ik hem een beetje in m’n broek. Vandaag wilde ik even iets anders, dus had ik er een knoopje ingelegd aan de voorkant.

Processed with VSCO with a5 preset
Broek HOLLISTER

Deze broek heb ik een paar weken geleden gekocht in Utrecht bij de Hollister. Het is een donkergrijze broek met een super skinny fit, wat ik persoonlijk altijd het mooist vind staan.
Schoenen MASON GARMENTS

Dit zijn mijn favoriete sneakers (samen met  m’n Adidas Stan Smiths) en ik draag ze dus regelmatig, vooral op lange dagen. Dit model heet Tia Low Nubuck, en wat ik zo fijn aan deze schoenen vind is dat ze stevig zijn en lekker lopen. Ondanks dat Noah en ik volgens de gezondheid-app op mijn iPhone 14.092 stappen hebben gezet (10,3 km), heb ik nauwelijks pijn aan mijn voeten.

Jasje ZARA

Wat ben ik zonder mijn leren jasje? Niks. Voor dit soort daagjes zijn leren jasjes perfect, omdat ze niet te warm én niet te koud zijn.

Bontje SOYACONCEPT

Het bont-giletje wat ik over mijn leren jasje aan heb vind ik echt super gaaf, omdat het de outfit nét even afmaakt. Het bontje is donkerblauw en geeft ook nog een beetje extra warmte.

Tas MICHAEL KORS

Normaal neem ik altijd een crossbody tasje mee, omdat ik zo’n grote tas eigenlijk niet handig vind om mee te nemen naar de stad, maar omdat vandaag ook de camera en nog een aantal dingen mee moesten, koos ik toch voor deze tas.

Processed with VSCO with a6 preset

Sjaal AMERICA TODAY

Ik geloof dat dit zo’n beetje de allergrootste, zwaarste en warmste sjaal ooit is! Ik koos voor deze sjaal vandaag omdat mijn outfit al redelijk donker was en ik er dus iets lichts aan wilde toevoegen.

Kettinkje BRANDY MELVILLE

Het kettinkje wat ik draag is van de Brandy Melville. Het is een gold-plated kettinkje waar “bad luck” in gegraveerd staat.

Dit was het weer, hopelijk vonden jullie mijn outfit leuk. Thank you for reading!

Liefs,

Isabel.

2 gedachtes over “OOTD – Thursday, October 20th

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s