Flair it!

Als je mij 3 jaar geleden had verteld dat ik nu een flared jeans had aangeschaft, had ik je waarschijnlijk heel hard uitgelachen. Vroeger vond ik ze namelijk echt verschrikkelijk, maar sinds ik ze steeds vaker voorbij zag komen, realiseerde ik me dat ze toch best leuk kunnen zijn en ik bestelde er eentje bij de H&M in de sale. Ik was echt super benieuwd of het me zou staan, maar ik moet zeggen dat ik het best wel gaaf vind. Bovendien zit het ook heel lekker! 
Op de foto draag ik de broek met een gestreepte trui van Scotch & Soda. Omdat het een zwarte broek is kan je het op zich met alles dragen, zoals bijvoorbeeld een wit truitje en een leren jasje of iets meer chique: een mooie blouse. Maar ook vind ik een colbertje op een flared jeans heel mooi staan. 


Qua schoenen kun je er ook heel veel onder dragen. Wat je veel ziet is Stan Smiths onder een flared jeans, maar ook stoere Chelsea boots of makkelijke Allstars staan er super gaaf onder. 


Thank you for reading! 😘
Isabel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s