Photodiary February ’17

Maart is alweer een aantal dagen aan de gang en het leek me leuk om een photodiary van Februari te maken! Deze maand heb ik het druk gehad met school en heb ik leuke feestjes gevierd in de weekenden. Enjoy!

 

Processed with VSCO with a6 preset4th of February

Na een dagje werken begon ik deze maand gezellig met een feestje met mijn lieve vriendinnetjes.

Processed with VSCO with a6 preset

10th of February 

OOTD! Broek ZARA top ZARA shoes ROBERTO D’ANGELO sjaaltje via STERKSTORE

IMG_3240

12th of February

Winterwonderland!

Processed with VSCO with a6 preset

13th of February

Op 13 februari was de presentatieavond van het profielwerkstuk waar ik het afgelopen jaar samen met Roos aan gewerkt heb. Ons PWS ging over Social Influencers, wat super interessant was om onderzoek naar te doen. Onze presentatie ging goed en we wonnen ook nog een prijs voor de beste presentatie van ons lokaal! Uiteindelijk hebben wij een 7 gekregen.

IMG_3296

14th of February 

Valentines day! Helaas viel Valentijnsdag dit jaar op een dinsdag en kon ik dus niet echt iets leuks gaan doen met mijn vriendje. Omdat ik ’s avonds eerst nog wiskundebijles had besloten we om gewoon een avondje Netflix te gaan kijken.

IMG_3310

17th of February

Deze dag ging ik met mijn vader naar het ABN Amro WTT (World Tennis Tournament). Eerst hebben we een paar lezingen bijgewoond, toen een Walking dinner gehad in de ABN AMRO Lounge en toen een spannende wedstrijd Dimitrov-Goffin gekeken. Het was een dagvullend programma en ondanks dat ik niet zo’n tenniskenner ben was het enorm leuk.

Processed with VSCO with a5 preset

18th of February

Na een dagje werken bij Sterk Store was het tijd voor party! Mijn zus werd om 00:00 20 jaar dus we hebben het gezellig gevierd met familie en vrienden.

IMG_3344

19th of February

Op deze dag was mijn zus echt jarig en dus gingen we lekker uiteten bij Loetje in Breukelen. As always koos ik voor een biefstuk met friet en witbrood. 🙂

 

 

Schermafbeelding 2017-03-10 om 08.48.45

28th of February

Ik heb de maand afgesloten met het maken van het theorie-examen voor mijn autorijbewijs. En ik ben geslaagd!!

See you next time! 

XOXO

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s