ASK THE STYLIST! MonStyle X Omoda

Naast dat ik zelf blog, volg ik ook super veel andere blogs. Eén daarvan is MonStyle, het fashionplatform van stylist Manon Meijers. Ik had het geluk dat ik haar mocht ontmoeten voor haar YouTube-serie ‘Ask the Stylist’. Hierin beantwoordt Manon elke week een brandende stylingvraag gericht op schoenen. Mijn vraag was wat de nieuwe IT-sneaker wordt. Benieuwd welke schoenen volgens Manon helemaal in komen, en welke ik gekozen heb? Bekijk het filmpje hieronder!

 

Het artikel van Manon kun je hier lezen en de schoenen shop je hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s