SPRING FASHION TRENDS! πŸŒ»βœ¨πŸŒž

De lente is begonnen! Langzamerhand begint het weer beter te worden, worden winterjassen verruild voor dunnere jasjes en komen de lichtere kleurtjes terug in de mode. De zomer duurt nog een tijdje, maar heel Pinterest staat alweer vol met de nieuwste trends en de leukste outfits. Een daarvan is de Bow tie harem pants, een licht wijdvallende broek met een grote strik aan de voorkant.

Schermafbeelding 2017-03-17 om 21.54.06.png

Deze trend is perfect voor dit seizoen, omdat het materiaal van deze broeken behoorlijk dun is. Niet geschikt voor een winterdag, wΓ©l geschikt voor een zonnige lentemiddag! Hierboven zie je de bow pants vooral gecombineerd met een simpele witte top. Ik zou de broek zelf niet combineren met een drukke print, omdat ik het dan een beetje tΓ© vind worden. Daarbij vind ik dat met deze broek je outfit al fashionable genoeg is. Β Draag hem met een witte sneaker of een mooie hak, een paar kleine sieraden erbij en je bent ready to go!

Meer van dit? Neem hierΒ een kijkje op mijn Pinterest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s