MY NEWEST DRESS! | Bull Sisters Amsterdam

Als je een kijkje in mijn kast zou nemen zou je zien dat mijn wardrobe vooral bestaat uit bovenkleding. Mijn kast puilt uit van shirtjes, bloesjes en vooral: truien. Nu de zomer er weer aan komt besloot ik dat ik wat meer jurkjes nodig had. Ik heb wel een aantal strandjurkjes en een paar LBD’s, maar wat er nog ontbrak was een jurkje dat wat netter was. En die heb ik gevonden!

 

Dit jurkje is de “Coco Dress – Stone blue” van Bull Sisters. Het jurkje is tot boven de knie en heeft een wat langer mouwtje. Verder sluit het jurkje mooi aan en maken de stof en de steekzakken het jurkje lekker stoer, waardoor hij ondanks het model helemaal niet tuttig is. Dit jurkje lijkt mij perfect voor een bruiloft, een familiefeest of bijvoorbeeld voor Pasen!

Zin om te shoppen? Bull Sister is onder andere verkrijgbaar SterkStore, de winkel waar ik werk. De directe link naar dit jurkje vind je hier.

17883653_1070606383043201_988636008740506464_n.jpg

 

Een gedachte over “MY NEWEST DRESS! | Bull Sisters Amsterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s