Pizza van bloemkoolbodem! | MAGIONI

Van tevoren was ik er nog al sceptisch over, een pizza met een bodem van bloemkool kon toch nooit lekker zijn? Toch wilde ik het een keer proberen. Hij bleek super lekker te zijn! De korst was lekker krokant en alhoewel je zeker verschil proeft tussen deze en een kant-en-klare pizza, vond ik de Magioni pizza erg lijken op een zelfgemaakte pizza. Vandaag deel ik met jullie het recept!

Processed with VSCO with a6 preset

Wat heb je nodig?

  • 1 Magioni bloemkoolpizzabodem, te koop bij onder andere de Albert Heijn
  • 150g pizzasaus (ik gebruikte deze uit blik, maar je kunt de saus ook makkelijk zelf maken)
  • 60g mozzarella
  • 1/2 courgette
  • 1 rode tomaat
  • een beetje peper en zout

Hoe maak je het?

Super simpel! Verwarm de oven voor op 200 graden. Beleg de bodem met alle ingrediënten en schuif hem voor zo’n 18-20 minuten de oven in. De verpakking geeft ongeveer 10 minuten aan, maar ik merkte dat hij met deze topping wat meer tijd nodig had om krokant te worden.

Je kunt natuurlijk altijd variëren met de toppings! Binnenkort wil ik ook nog eens deze pizza maken maar dan met stukjes ananas (love it) of tonijn.

Ik wilde dit recept uitproberen omdat ik benieuwd was naar de smaak én omdat deze hele pizza (incl. topping) ongeveer 600 kcal bevat, in tegenstelling tot mijn favo Big Americans pizza Hawaii van Dr. Oetker die 1091 kcal bevat.

Enjoy!!

C857B0A1-92DF-4AE8-B314-C1A934F426E2.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s